26-03-2008

Beste sponsoren,

De nieuwe website is eindelijk klaar, sorry voor de vertraging maar het blijft toch moeilijk om het allemaal te combineren met de studie.

Het is inmiddels bekend maar ik wil het toch graag nog even toelichten. Ik rijd dit jaar onder de vlag van het Duntep Racingteam, dit is onder meer mogelijk gemaakt door Drost Bouw- en aannemingsbedrijf in Amerongen en Van Peperzeel Batterijreclyling. Wij hebben deze keuze gemaakt omdat dit team zeer veel ervaring heeft in het ONK Supersport 600, de koningsklasse van Nederland. Het Duntep Racingteam werkt ook al jaren samen met Ten Kate Motoren en Honda Nederland, dus de combinatie was wat dat betreft snel gemaakt.

Zoals jullie in de nieuwsbrieven van het nieuwe team hebben kunnen lezen zijn de trainingen allemaal super verlopen. In Rijeka hebben we helaas alleen maar regen gehad, desondanks heb ik erg goed kunnen trainen.

Op het circuit van Misano heb ik de puntjes nog even op de i kunnen zetten, met op de laatste dag een achterstand van 1 seconde op mijn teamgenoot Joan en maar liefst 6 seconden sneller dan de pole in de Italiaanse dames 600 klasse zijn we zeer tevreden huiswaarts gekeerd.

De eerste race in de ONK Supersport 600 reeks is helaas afgelast in verband met het slechte weer tijdens de paasdagen, deze race is verplaatst naar 19 en 20 april. De eerstkomende race is nu dus het ONK op Hockenheim 4 en 5 april. Het eerste EK wordt half april verreden in Misano.

We houden jullie op de hoogte. Meer informatie, de uitslagen, het nieuwe klassement en foto's zijn in de toekomst te vinden op www.duntepracing.nl en www.iristenkaten.nl

Groeten,

Iris

       


www.iristenkaten.nl