Het is nog steeds ongelooflijk, wat een geweldig seizoen. Iris kreeg eind 2006 nadat ze geopperd had te stoppen met racen i.v.m haar studie geneeskunde de kans om twee jaar op een Ten Kate Honda te starten.

Het werd dankzij de sponsoren Van Peperzeel B.V., Honda Nederland, Ten Kate Motoren en Drost Aannemers het mooiste seizoen ooit. Het lukte haar om niet alleen de titel in het dames EK te pakken maar eveneens de Nationale SuperCup 600 titel bij de mannen.

Iris heeft dit jaar een geweldige groei doorgemaakt. In de laatste races van het seizoen werd door Duntep de mogelijkheid geboden om op de snellere Supersport machine van Joan Veijer te starten, met deze machine haalde ze moeiteloos het kampioenschap in de SuperCup 600 binnen.

Als toetje heeft ze de race of the champions meegereden in de zware Supersport 600 klasse voor het Duntep Racingteam, waar ze ook niet verkeerd presteerde met een 10e trainingsplaats. Helaas kwam ze in de race ten val. Mede door dit gastoptreden is voor 2008 de keuze gemaakt om een volledig seizoen voor het Duntep Racingteam te rijden.

Beste resultaat
European Women's Cup - twee eerste plaatsen, 1 tweede plaats 
SuperCup 600 - 4 eerste plaatsen, 1 tweede plaats en 2 derde plaatsen

Klassement
European Women's Cup - KAMPIOEN
SuperCup 600 - KAMPIOEN

   

 

home     contact     sitemap     links  


copyright iris ten katen.nl 2007 ... webdesign iris ten katen ... best te bekijken met Internet Explorer 6.0 ... scherminstelling 1024 x 768