Na het succes in 2002 is besloten er in 2003 nog een jaar Aprilia Challenge aan vast te plakken. De eerste helft van het seizoen heeft Iris op een fantastische 4e plaats in het klassement gestaan. Maar helaas sloeg daarna het noodlot toe.

Allereerst een valpartij op 18 juli toen ze op een derde plaats in de race lag. Daarna begaf de koppeling van de RS 250 het tijdens de 2e race in Oschersleben op 30 juli.

Na deze 2 nulscores stond ze op een 5e plaats in het klassement. In de laatste race van het seizoen op de Nürburgring werd ze wederom te overmoedig toen ze op een derde plaats in de race lag, en viel weer. Daardoor kon Stephan Singer haar net passeren en eindigde ze op een 6e positie in het eindklassement.

Ondanks alle pech toch twee maal op het podium dit jaar, twee derde plaatsen waarvan de eerste op 30 mei in Eemshaven en de tweede op 5 juli in Assen !!!!

Ook is Iris dit seizoen voor het eerst gevraagd door blad Motor om mee te doen aan de Sportmotor van het jaar verkiezing. Ze heeft dit samen gedaan met Joost Overzee, Randy van de Wall, Patrick v.d. Goorbergh (ja, de broer van) en Jos Wilbers.

Beste resultaat
Twee 3e plaatsen waarvan een op Assen en een op Eemshaven. 

Klassement
Aprilia Challenge 2003 - 6e plaats

   

home     contact     sitemap     links  


copyright iris ten katen.nl 2007 ... webdesign iris ten katen ... best te bekijken met Internet Explorer 6.0 ... scherminstelling 1024 x 768